Gitte har taget endnu en uddannelse

NOTITS | ABONNENT | 28. JAN 2023 • 07:45
Holger Larsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
28. JAN 2023 • 07:45

Gitte Hansen er nu også psykoterapeut.

 

Gitte Hansen, der driver Gittes massage & selvudvikling på Pluggegårdsvej i Nyker, har 20 års erfaring som massør, kraniosakralterapeut, kropsterapeut og systemisk familieopstiller.

Gitte Hansen kan nu føje endnu en uddannelse på listen, idet hun har taget den fireårige uddannelse til psykoterapeut på Mygind Institute, ved Lars Mygind.

Gitte Hansen har selv haft kræft, og hun fortæller i en pressemeddelelse, at hendes hovedopgave på studiet undersøgte, om psykoterapi kan forbedre kræftpatienters forløb og helingsproces.

– Konklusionen er blandt andet, at ved at behandle den angst, der ofte opstår ved en diagnose, bliver forløbet for den enkelte meget bedre. Troen på livet og helbredelse og afklaring om døden letter selve kræftforløbet. Ved at arbejde med overbevisningerne om bivirkninger, kunne disse mindskes eller helt undgås, siger Gitte Hansen.

Den nye uddannelse har givet hende endnu et redskab i det, hun kalder sit speciale, nemlig at blande de forskellige behandlingstyper sammen.

– Erfaringen har vist, at dette giver rigtig gode resultater. Vi finder lige præcis det, der passer den enkelte. Ikke to behandlinger bliver ens. Denne miksede behandling kalder jeg traumeforløsende kropsterapi, siger Gitte Hansen, der understreger, at man stadig kan få en behandling med for eksempel kun massage.

– Fordelen ved min behandling er, at hele familien kan blive behandlet, da det ofte påvirker hele familien, når et familiemedlem har det skidt. Dette har også givet rigtig gode resultater ved blandt andet spiseforstyrrelser, tilføjer hun.

Registreret behandler

Gitte Hansen oplyser, at hun er registreret alternativ behandler, hvilket blandt andet stiller krav til uddannelse på godkendte skoler.

Hun glæder sig nu til at få tid til at holde blandt andet workshops og temaaftner, om selvudvikling, forebyggelse af stress, angst, selvtillid, eksamensangst og egenkærlighed.

– Mit nye forløb "fra pæn pige til powerwoman" kommer på programmet her til foråret, oplyser Gitte Hansen.