Charlotte går forrest for at undgå at Rønne bliver ét skoledistrikt

Charlotte går forrest for at undgå at Rønne bliver ét skoledistrikt
Privatfoto
DAGENS NAVN | ABONNENT | 18. SEP 2023 • 05:30
Jakob Marschner
Journalist
DAGENS NAVN | ABONNENT
18. SEP 2023 • 05:30

Charlotte Koopmann Johansen gik med ét slag fra at være en ubemærket jurist i Skattestyrelsen til at være et af de mest travle mennesker på Bornholm. Som formand for skolebestyrelsen på Søndermarksskolen har hun fået en central rolle i forældrenes protester mod at gøre Rønne til ét stort skoledistrikt. Sagen om skoledistriktet fylder hele tiden, også når hun skal sove.

Skolebestyrelserne på Åvangsskolen og Søndermarksskolen er nu få dage inde i protesterne mod at gøre Rønne til ét stort skoledistrikt. Hvad er status lige nu?

– Status er, at vi oplever mere og mere opbakning, og at underskrifterne vælter mere og mere ind. Lige nu (fredag middag, red.) var vi oppe på 876 underskrifter. For os går det den rigtige vej. Jeg håber, at det gør det samme for politikerne.Har du været i kontakt med nogle af kommunalpolitikerne?

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.