Bornholmer stopper på direktørpost

Bornholmer stopper på direktørpost
Carsten Larsen forlader direktørposten i Royal Stage (Frederiksborgcentret). Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NOTITS | ABONNENT | 17. NOV 2023 • 14:00
Holger Larsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
17. NOV 2023 • 14:00

Den 64-årige bornholmer Carsten Larsen stopper som direktør for Royal Stage (tidligere Frederiksborgcentret) i Hillerød.

Carsten Larsen har stået i spidsen for centret i 22 år. Centret har i den periode udviklet sig fra at være en del af sportslivet i Hillerød til – efter flere udvidelser – at blive en stor aktør i sports-, kultur-og konferencelivet i hele Nordsjælland.

Her spilles håndboldlandskampe, holdes store koncerter, messer med videre. En af aktiviteterne i de senere år har været det bornholmske julemarked "Bornholm kommer til Hillerød", som også er på programmet i år.

Carsten Larsen startede sin karriere som pressefotograf på Dagbladet Bornholmeren og Bornholms Tidende, og han var i 1980’erne leder af Bornholms første tv-station, TV-Bornholm, inden han flyttede fra Bornholm. hol

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning