Arne var god til mennesker

Arne var god til mennesker
Arne Holm Tved blev 54 år. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
MINDEORD | ABONNENT | 20. SEP 2023 • 05:30
Holger Larsen
Journalist
MINDEORD | ABONNENT
20. SEP 2023 • 05:30

Arne Tved Holm kom til Bornholm som brugsuddeler og blev senere skolebuschauffør.

Arne Holm Tved, Nylars, er død. Han blev 54 år.

Arne Holm Tved var fra Frederiksværk i Nordsjælland. Han tog en højere handelseksamen og uddannede sig til akademiøkonom med speciale i detailhandel, inden han blev lederaspirant inden for brugsverdenen. Han blev brugsuddeler i Vallensbæk i 1994, og i 2000 flyttede familien til Nylars, da Arne Tved Holm blev uddeler i Superbrugsen Aakirkeby.

Arne Holm Tved blev i 2013 chauffør hos Aakirkeby Turist- og Selskabskørsel, og i 2022 skiftede han til Gudhjem Bus. Det skete i forbindelse med, at Gudhjem Bus overtog rute 9 – skolebussen for mange børn fra Gudhjem, Østerlars og Østermarie, der skal til Hans Rømer Skolen i Aakirkeby. Han ville nemlig gerne fortsætte med at køre skolebørnene – en opgave, han holdt af.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning