Besøg markens fugle i weekenden

Besøg markens fugle i weekenden
NOTITS | 25. SEP 2023 • 19:00
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
25. SEP 2023 • 19:00

Landmænd, fuglefolk, jægere og alle andre interesserede kan være med, når der lørdag er markvandring på Skindermyregård i Aarsballe. Udgangspunktet for vandringen er et igangværende arbejde med at give agerlandets fugle nogle af deres levesteder tilbage. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Bag markvandringen står Bornholms Landbrug & Fødevarer sammen med DN Bornholm, Ornitologisk Forening og Jægerforbundet, som i tre år har arbejdet med at få lærker, viber og agerhøns tilbage i det åbne land.

Ni lokale landmænd har lavet lærkepletter, vibelavninger og barjordsstriber for at få flere fugle på markerne, og på vandringen kan man høre, hvad landmænd kan gøre for at få flere agerfugle.

Terrænnet er ujævnt, og deltagerne bør vælge fodtøj og tøj efter vejrudsigten, når de skal besøge Skindermyregård på Aarsballevej 28. Bornholms Landbrug & Fødevarer vil gerne have tilmeldinger senest den 28. september.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning