Den skal jo bo nede hos Kristoffer Gravgaard, i vinduet ud mod Nørregade, så I alle sammen kan følge med i udviklingen til den forhåbentlig bliver færdig i december, hvor alle bliver inviteret til at smage på den. Bare rolig, hvis der kommer fnuller på igen, så får den en tur til med saltvandet. Problemet lige nu er, at jeg ikke kan finde et glaskøleskab her på Bornholm. Har du et, eller kender du nogen, som kunne tænke sig at sælge et, eller måske bare udlåne et, så giv endelig lyd.
Påske-tapas med kødslikkepinde
I Spanien er de jo kendt for de små retter, man spiser sammen med sin øl eller sherry; tapas.
Du kender konceptet, for alt er nærmest tapas nu. En lille skål med oliven, knækbrød eller sågar ymer med müsli – undskyld, granola – kan nærmest være tapas i dag.
Men det betyder ikke, at det er dårligt. Et traditionelt påskebord er vel egentlig også en slags tapas, med alle de retter der, flot flankeret af en snapsebuffet, befinder sig på bordet sammen med trætte påskeliljer og ølsjatter. Nu ikke så negativ, Rasborg.