To spændende kvinder i Gudhjem

To spændende kvinder i Gudhjem
Kirsten Sonne Harild fortæller i januar om sit forfatterskab i Gudhjemhuset. Arkivfoto; Berit Hvassum
NYHED | 9. NOV 2023 • 05:30
NYHED
9. NOV 2023 • 05:30

Pernille Kofod Lydolph og Kirsten Sonne Harild holder foredrag i Gudhjemhuset.

Anette Vestergaard

Tirsdag den 14. november holder Pernille Kofod Lydolph, der frem til årsskiftet er direktør i Destination Bornholm, foredrag i Gudhjemhuset om sine 11 år i spidsen for den bornholmske turistorganisation.

Det skriver Gudhjemhuset i en pressemeddelelse.

Pernille Kofod Lydolph slutter sit lederskab med at få kåret Bornholm som bedste rejsedestination to år i træk, og tirsdag vil hun bladt andet fortælle om vejen dertil, og om arbejdet med strategier og visioner for turismen på Bornholm.

"Det er særligt det sidste, vi skal høre noget om – hvad betyder det for eksempel for Gudhjem", lyder det i invitationen.

Endelig er der udsigt til at Pernille Kofod Lydolph måske vil fortælle lidt om sin kommende stilling som direktør for Brancheforeningen for Feriehusudlejere.

Kirsten Sonne og Det Sorte Hus

Næste navn på plakaten er en af Danmarks bedst sælgende forfattere. Den 30. januar 2024 er det nemlig Kirsten Sonne Harilds tur til at fortælle om sit arbejde i Gudhjemhuset.

Kirsten Sonne Harild er født og opvokset på Bornholm. Hun bor i Gudhjem og har i løbet af efteråret udgivet hele to bøger – den ene er guidebogen '111 steder på Bornholm som du skal se', som er lavet i samarbejde med Melsted-fotograf Justine Høgh.

Kirsten Sonne Harild debuterede i 2003 og har siden skrevet en lang række kendte børne- og ungdomsbøger. I 2013 modtog hun Søren Gyldendals Hæderspris. I 2021 udkom 'Den vilde', hendes første bornholmerkrimi om makkerparret Funk og Tjøller, og 'Det Sorte Hus', som er opfølgeren til denne, udkom 6. oktober.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag eftermiddag - tirsdag morgen: Prisniveauet efter weekenden ser svagt stigende ud - helt som det plejer. Det ser ihvertfald ud til, at nattens lave priser ikke varer ved. Derfor... brug strømmen mellem 00-06, hvis du kan. Opdateret 13.15. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning