Nyker indtager Nexø – og en flaske portvin bliver sat på spil

NOTITS | ABONNENT | 26. NOV 2022 • 12:45
NOTITS | ABONNENT
26. NOV 2022 • 12:45

Det har i mange år været en fast tradition, at Knudsker Pensionistkor besøger Nyker Pensionistforening i december måned og ved årets sidste arrangement i pensionistforeningen synger julen ind.

I år har bestyrelsen imidlertid valgt at indføre et nyt arrangement, som måske også kan gå hen at blive en fast tradition, fortæller formand Sven-Erik Sørensen.

Fredag den 9. december klokken 14 drager en busfuld forventningsfulde pensionister således på bustur til Nexø Julemarked.

Turen er gratis for medlemmerne, "dog skal de selv betale, hvis de lader sig friste af lækkerierne i de mange spændende boder", noterer formanden og fortsætter:

Bussen kører retur mod Nyker klokken 16.30, men skulle vejret vise sig fra sin mindre pæne side, køres der retur tidligere, da ingen skal være kolde eller våde.

Den 11. januar mødes nykerpensionisterne igen, denne gang til nytårsfest med spisning, hyggeligt samvær og sidst, men ikke mindst, formandens tipskupon, hvor vinderen er den person med flest rigtige på de 13 drilske spørgsmål, hvilket belønnes med en god flaske portvin.

Det skal bemærkes – fortæller formanden – at det endnu ikke er lykkedes nogen at få 13 rigtige.

Men det har været tæt på et par gange i de tidligere år. tøm