Masser af musik i vente: 'Fredag er næsten udsolgt'
Koncertpladsen vil blive opdelt i to sektioner, en for endags gæster og en for gæster med partoutbilletter. – Der vil være madboder og barer i de små sektioner, så det er den samme oplevelse for alle, uanset hvor man er, siger Daniel Mühlendorph, der er medarrangør af Sound of Summer. Foto: Jacob Jepsen

MUSIK | SLOTSLYNGEN | GRATIS
4. AUG 2021 • 14:45
Sofie Møller
Journalist

Masser af musik i vente: 'Fredag er næsten udsolgt'

Scenerne, hvor der fredag og lørdag skal optræde kunstnere som Tessa, Drew Sycamore, Jung og TV2, er lige nu i fuld gang med at blive sat op i Slotslyngen, som er stedet, hvor Sound of Summer går løs.

På grund af mange aflysninger af store musikarrangementer, herunder Wonderfestiwall, de sidste to somre, er Musikhuzet Bornholm, TV2 Bornholm og Wonderfestiwall gået sammen om at holde to dage med fuld knald på musik, sommer og festivalvibes.

Selvom Sound of Summer er et noget mindre arrangement end Wonderfestiwall, er der stadig en masse ting, som skal gøres klar. Det fortæller medarrangør Daniel Mühlendorph.

– Vi skal stadig have styr på toiletter, madboder og scener. Så uanset hvor stor sådan et event er, skal vi have de samme ting klar, siger han og fortæller, at man begyndte at sætte de første ting op i løbet af tirsdagen.

– Alt går indtil videre planmæssigt. Når først vi er mange, og man er i gang, så går det også ret hurtigt, siger han.

Stadig billetter

Der er blevet lempet en del på coronarestriktionerne over sommeren, men når de omkring 2.000 publikummer om dagen skal samles i weekenden, vil de stadig skulle holde sig indenfor visse sektioner.

– Vi deler det groft sagt sådan op, at de med endagsbilletter kommer til at være i én sektion, og de med partoutbilletter i en anden, siger Daniel Mühlendorph.

Derudover vil der være sørget for, at der er god plads til at holde afstand, afspritning af toiletter, og hvad publikum ellers kommer i berøring med. Trods en række restriktioner er det gået fint med billetsalget, mener Daniel Mühlendorph.

– Det gik hurtigt i starten, så gled det lidt ud, men her på det seneste har salget taget fart igen, siger han.

Hvis man endnu ikke har købt billet, er der dog stadig rig mulighed for det. Ifølge Daniel Mühlendorph skal man dog være hurtig, hvis man er ude efter en endagsbillet til fredagens program.

– Fredag er næsten udsolgt, men ellers har vi både partoutbilletter og lørdagsbilletter tilbage. Det gode er jo, at de folk, der har afventet vejret, eller lige skulle se om man kunne få fri i weekenden, stadig har mulighed for at komme. Det har blandt andet været planen, at vi ikke ville sige nej til for mange, og det kommer vi ikke til, siger han.

Sound of Summer åbner dørene fredag klokken 12. Den første, der går på scenen er Ericka Jane, som går på klokken 13.Flere nyheder