Her er det! Rønne har fået sit juletræ

Her er det! Rønne har fået sit juletræ
Foto: Line Søndergaard Hansen
NYHED | ABONNENT | 23. NOV 2022 • 11:33
Tommy Kaas
Digital chef
NYHED | ABONNENT
23. NOV 2022 • 11:33

Tirsdag gik der en form for panik i Rønne Handelsstandsforening. Det juletræ, som var planlagt til at pryde Store Torv hen over julen, splintrede på grund af frosten til atomer, da det skulle fældes.

Handelsstandsforeningens næstformand, købmand Susanne Wridt fra Meny, fortalte i den forbindelse til Tidende, at foreningen var gået på jagt efter et nyt træ, og efter forbløffende kort tids søgen rundt meldte virksomheden BHS Logistics sig på banen: De havde et passende træ til torvet.

Træet blev fældet, båret på en lastbil, fragtet til Rønnes bymidte, og vupti! Her kom det op onsdag formiddag – og her skal det stå frem til jul.

Og det var i sidste øjeblik, at Rønne fik styr på juleforberedelserne. Allerede torsdag eftermiddag klokken 16 er der juletræstænding med sang og risengrød på Store Torv.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag eftermiddag-torsdag morgen: Igen et højt prisniveau i kogespidsen (kl. 17-21). Men der er relativt billige elpriser efter midnat, hvor vi kan anbefale, at man lader sin elbil, vasker sit tøj, tørretumbler og får vasket køkkengrejet. Opdateret kl. 13.01. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning