Flere er kommet med i selskabet, og nu giver de koncert
Det Rytmiske Selskab har fået flere nye medlemmer efter en lang coronapause. Privatfoto

MUSIK | AAKIRKEBY
22. NOV 2021 • 19:15
Holger Larsen
Journalist

Flere er kommet med i selskabet, og nu giver de koncert

Det Rytmiske Selskab kan opleves i Aa Kirke på lørdag.

Det er sæsonens højdepunkt for de 38 sangere i koret Det Rytmiske Selskab, når de lørdag den 27. november klokken 16 får lov til at synge for andre ved en koncert i Aa Kirke.

– Da coronapandemien ramte os, forsøgte vi os først med noget virtuel syng-sammen, men vi måtte erkende at "sammen hver for sig" ikke gav den samme korfølelse og mulighed for at synge flerstemmige arrangementer. Vi har derfor haft en længere pause, og den 1. september i år kunne vi endelig mødes til vores sædvanlige øveaftener på Davidskolen", fortæller koret i en pressemeddelelse.

– Ud over glæden ved endelig at kunne synge sammen igen, kan vi glæde os over, at der er kommet flere nye kormedlemmer til. Der er også kommet flere mænd til koret, hvilket betyder, at vi nu har en stærk herregruppe, som giver en god balance i koret.

Nogle af sangerne har været med i mere end 15 år, og andre er helt nye i koret. De synger forskellige typer af rytmisk musik, både nyt og gammelt, fra pop til funk, fra Beatles til Wonder, og meget derimellem.

Koret åbner efter nytår for nye medlemmer efter henvendelse til bestyrelsen. Flere nyheder