De frivilliges dag nærmer sig

NOTITS | 15. SEP 2023 • 21:00
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
15. SEP 2023 • 21:00

Hver dag får frivillige samfundet til at hænge sammen, og det bliver fejret over hele landet fredag den 29. september. Her på øen inviterer Frivillig Forum Bornholm til Frivillig Fredag i Musikhuzet i Rønne.

Sammen med De Små Børns Bornholm og regionskommunen ønsker Frivillig Forum Bornholm at sige tak til de frivillige og sætte fokus på de muligheder, der er for at være frivillig. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Frivillig Forum Bornholm er en paraplyorganisation for de frivillige foreninger på Bornholm, og som formand håber Steffen Gerdes, at mange foreninger vil stille op og vise sig frem til Frivillig Fredag.

– Frivilligt arbejde bærer lønnen i sig selv, og uanset om man er frivillig på den ene eller den anden måde, så er der også en gevinst til den enkelte frivillige, siger han i pressemeddelelsen.

Frivillig Fredag begynder klokken 15, og interesserede foreninger kan tilmelde sig hos Niels Chresten Andersen i kommunen inden den 19. september.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.