Bornholmsk stjernekok syltede uddannelsen og fik enorm succes

Bornholmsk stjernekok syltede uddannelsen og fik enorm succes
”God smag er bare veltillavet mad. Det er mad, der er lavet af gode råvarer og helst fra bunden og med kærlighed,” siger Nicolai Nørregaard, der er køkkenchef og medejer af Kadeau på Bornholm og i København. Foto: Marie Louise Munkegaard
DELUXE | MEDLEM
28. MAJ 2022 • 07:30
Af:
Joan Øhrstrøm

I 2007 var Nicolai Nørregaard med til at stifte Kadeau med den ”ydmyge ambition” at skabe Bornholms bedste restaurant, selvom han aldrig har fået en formel kokkeuddannelse, men madglæden, kreativiteten og flittigheden fik han med hjemmefra, da han voksede op i Svaneke. Og efter konkursen i 2020 er hans Kadeau-restauranter nu tilbage i verdenseliten.

Den bornholmske stjernekok Nicolai Nørregaard er typen, der altid holder sig i gang. Selvom han ofte arbejder til sent, står han typisk op klokken syv om morgenen for at cykle 40–50 kilometer. Derefter går turen hjem og i bad. Og bagefter kører han typisk ud i naturen for at plukke forskellige ting, alt afhængig af, hvad han skal bruge.

Vil du have nyheder uden begrænsning?
- Få fuld adgang til Tidende.dk



Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er: