Bank tre gange – og så var der udsolgt på en formiddag

Bank tre gange – og så var der udsolgt på en formiddag
De 220 deltagere til Ældre Sagen Bornholms arrangement fyldte godt op i hotellets festlokaler. Foto: Torben Østergaard Møller
NYHED | ABONNENT | 19. NOV 2023 • 19:00
NYHED | ABONNENT
19. NOV 2023 • 19:00

Ældre Sagen Bornholms arrangement lørdag på Hotel Balka Strand med Klaus & Servants var et tilløbsstykke med totalt udsolgt.

Det er ikke nødvendigt at banke tre gange med et kosteskaft i hverken et loft eller på hoveddøren for at komme ind på Hotel Balka Strand her lørdag eftermiddag.

Næh, man åbner da bare døren, tørrer behørigt skoene af på måtten, passerer gennem receptionen og foyeren og værsgo, så er der et et leben af mennesker i gemytlig snak under lavmælt latter og vennesæl gemytlighed, inklusive lidt puffen oppe ved buffeten i de fyldte festlokaler.

Dét forstår man godt, for lidt skubben hører sig da til, når risalamanden er stillet frem, især når der er så mange mennesker, at en venlig kvindestemme over højttaleren med mellemrum forklarer, hvilke borde der nu er velkomne til at forsyne sig. Det kan uvægerligt give lidt nerver på ved tanken om, at der bliver udsolgt, inden man når frem til fadene. Lad mig komme til, nu!

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: El-priserne er høje i dag og fra kl. 17-21 er det særligt dyrt at bruge strøm - Faktisk et stykke over den seneste tids kogespids-priser. I eftermiddag er gennemsnitsprisen henover de fire timer 5,27 kr./kWh. (alt inkl.).
Vi savner en god gang vind til at presse elpriserne ned, men pt. lover vejrudsigten ikke et skub i den retning i hvert fald ikke før vi rammer weekenden. Tænk over dit forbrug og skub det elforbrug du kan, til efter kl. 22.

Bornholms energi og forsyning