Voldsoffer har henvendt sig

Voldsoffer har henvendt sig
Bornholms Politi havde efterlyst en mand, som blev udsat for vold i Netto på Store Torv i Rønne den 19. januar. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | 26. FEB 2024 • 11:05
NYHED
26. FEB 2024 • 11:05

Offeret for et overfald i Netto på Store Torv i Rønne har henvendt sig til politiet.

Det oplyser Bornholms Politi i døgnrapporten, efter at man fredag efterlyste den forurettede mand, der den 19. januar fik kastet forskellige varer på sig.

De to gerningsmænd provokerede en mand, som de forsøgte at kaste en liter mælk og en energidrik efter. Genstandene ramte dog en anden mand, der også stod ved kassen. Han undlod at konfrontere mændene og havde heller ikke meldt hændelsen til politiet, fortalte politiet fredag.

– Det er ikke så tit, at vi står i en sag, hvor vi må efterlyse den forurettede part, men det gør vi denne gang. Selvom manden måske ikke føler, at han er kommet til skade eller lignende, så er der tale om et voldeligt overfald, og derfor har vi også brug for at høre hans version af sagen. Manden kan muligvis også være berettiget til at modtage erstatning, så af flere årsager vil vi meget gerne i kontakt med ham, sagde vicepolitiinspektør Allan Bredahl, som er linjechef for beredskabet hos Bornholms Politi.

Manden har altså nu henvendt sig, og efterlysningen er derfor afblæst, oplyser Bornholms Politi, der takker for hjælpen med at udbrede budskabet.

De to formodede gerningsmænd er sigtet for overfald.