Politiet har frigivet brandsted: Efterforskningen fortsætter

Politiet har frigivet brandsted: Efterforskningen fortsætter
Tidligere torsdag var politiet stadig i fuld gang med arbejdet på Nordre Kystvej, men de har nu forladt stedet. Foto: Torben Østergaard Møller
NYHED | 8. JUN 2023 • 18:50
NYHED
8. JUN 2023 • 18:50

Torsdag eftermiddag blev politiets og de brandtekniske undersøgelser afsluttet. Politiet har modtaget oplysninger fra vidner om branden, men efterforskningen er stadig på sagen, lyder det.

Brandteknikere og politiet har afsluttet deres undersøgelser af stedet efter den voldsomme brand på Nordre Kystvej i Rønne natten til torsdag.

Det fortæller vagthavende ved Bornholms Politi.

– I princippet blev skadestedet frigivet 16.51, så vi er ikke dernede længere. Vores arbejde er afsluttet, siger vagthavende.

Stedet er nu overdraget til skadeservice og forsikringsselskaber, hvorfor der stadig kan være spærret af ved ejendommen 32nord og det nu afbrændte cykelskur, uddyber politiet.

Brandteknikere har også været på stedet og har foretaget de tekniske undersøgelser, fortæller vagthavende, men resultatet af dem kendes af gode årsager endnu ikke.

Efterlyser vidner

Torsdag morgen efterlyste Bornholms Politi i deres daglige døgnrapport vidner, som måtte have set noget relevant, eller hvis man har en bil med dashcam og har været i området.

Derudover oplyste politiet også, at de ved, at en gruppe unge mennesker har været i området, og man bad dem derfor kontakte Bornholms Politi med henblik på at afgive oplysninger. Torsdag eftermiddag meddelte politiets kommunikationsafdeling, at de har modtaget oplysninger i sagen, og at efterforskningen derfor var i gang med at ringe rundt, men mere kunne man på daværende tidspunkt ikke sige. Og torsdag aften er det samme melding fra vagthavende.

– Jeg ved, at efterforskningen stadig er på sagen, og jeg har i hvert fald ikke fået nye oplysninger, forklarer vagthavende til spørgsmålet, om man er kommet nærmere, hvad branden skyldtes.

Politiet er ikke bekendt med nogen personskader, men opfordrede torsdag alle evakuerede samt andre i området til at ringe 1813 eller tage på skadestuen, hvis de oplever hovedpine, kvalme, svimmelhed, åndenød eller lignende symptomer på røgforgiftning.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.