Dømt for trusler mod mindreårige

NOTITS | ABONNENT | 26. SEP 2023 • 17:00
Af:
Sarah Thun Madsen
NOTITS | ABONNENT
26. SEP 2023 • 17:00

En 20-årig mand fra Hedehusene blev mandag dømt ved Retten på Bornholm for først trusler og derefter vidnetrusler.

Den 5. august efter klokken 23.00 stødte han nemlig på fem mindreårige personer på et offentligt tilgængeligt sted i Rønne, hvor den tiltalte desuden var i besiddelse af en kniv.

Han spurgte, om det var de fem mindreårige, der havde banket hans kammerat, og så udtalte han efter sigende: "jeg skal fucking dræbe jer", ligesom han sagde, at han var ligeglad med at "slice" dem, hvilket blev fulgt op med skub i brystet og en stor køkkenkniv, som han holdt op til deres hals.

I forlængelse af netop beskrevne situation fandt den 20-årige imidlertid ud af, at de fem ikke havde noget med kammeraten at gøre, og han begyndte derefter at true dem til ikke at anmelde ham ved blandt andet at sige, at han ville slå deres familier ihjel, hvis de fortalte det videre.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning