43-årig mand fra Allinge dømt for vold

NOTITS | 30. MAR 2023 • 14:30
NOTITS
30. MAR 2023 • 14:30

En 43-årig mand fra Allinge er torsdag blevet dømt for vold ved Retten på Bornholm.

Manden fik en kombinationsdom på tre måneder, hvoraf den første måneds ubetingede fængsel allerede er blevet afsonet ved varetægtsfængsling. De to resterende måneder blev gjort betinget med vilkår om 80 timers samfundstjeneste.

Den 43-årige stod ifølge anklageskriftet tiltalt for tre forhold om vold efter straffelovens paragraf 244 mod en 24-årig kvinde. Det første forhold fandt sted den 3. marts, hvor manden var tiltalt for at have slået forurettede i hovedet med knyttet hånd, revet hende i ansigtet, bidt hende i benet og armen samt spyttet hende i ansigtet. Retten fandt ham skyldig i forholdet med den parantes, at slaget var sket med flad og ikke knyttet hånd.

Han var også tiltalt for den 14. december at have nikket forurettet en skalle, hvorved vedkommende pådrog sig en brækket næse. Og senere samme dag at have taget kvælertag på forurettet og kastet hende ind mod et skab, hvorved hun pådrog sig en bule i hovedet. Den 43-årige blev fundet skyldig i at have skubbet og ikke kastet forurettet ind i et skab.

Han blev derimod frifundet for tiltalen om at have nikket kvinden en skalle.