Tyske mestre sænker Grabara og Wolfsburg i overtiden

22. SEP 2024 • 18:03SPORT

Victor Boniface sørgede med et sent sejrsmål for, at Bayer Leverkusen holder snor i topholdet Bayern München.

Bayer Leverkusen holder sig med fremme i topstriden i Bundesligaen efter en sen sejr over Wolfsburg.

Det lignede længe uafgjort, men tre minutter inde i overtiden sikrede Victor Boniface de regerende mestre en sejr på 4-3.

I et tæt befolket Wolfburg-felt endte bolden lidt tilfældigt hos nigerianeren, der drejede rundt om sig selv, før han sparkede bolden fladt ind i mål helt ude ved stolperoden.

Wolfsburg-keeper Kamil Grabara, der i sommer er kommet til fra FC København, kastede sig, men polakken nåede ikke ned til bolden.

Den vigtige scoring betyder, at Leverkusen i stedet for syv nu har ni point efter fire spillerunder. Dermed holder mesterholdet snor i duksene fra Bayern München, der topper tabellen med 12 point.

I sidste sæson gik Leverkusen igennem 34 runder i den tyske liga uden at tabe en eneste gang, men det er allerede sket i den nye sæson. For tre uger siden tabte man på eget græs til RB Leipzig.

Søndagens opgør mod Wolfsburg endte som lidt af en rutsjetur for de fremmødte Leverkusen-fans, der kunne se deres yndlinge komme bagud på et selvmål i kampens indledning.

Florian Wirtz og Jonathan Tah sørgede for en 2-1-føring efter en halv time, men frem mod pausen slog Wolfsburg til to gange ved Sebastiaan Bornauw og Mattias Svanberg, der gjorde det til 2-2 og 2-3.

Umiddelbart efter pausen headede Piero Hincapie Leverkusen på 3-3, inden Victor Boniface i overtiden sørgede for den store forløsning.

Wolfsburg havde ingen danskere på banen i opgøret. Joakim Mæhle var ukampdygtig med en skade, mens Jonas Wind sad på bænken i samtlige minutter.