Franske mestre afviser Nykøbing-comeback i CL

22. SEP 2024 • 17:35SPORT

Nykøbing Falster fik indhentet en Metz-føring på seks mål, men det endte alligevel med et nyt CL-nederlag.

Håndboldkvinderne fra Nykøbing Falster (NFH) er fortsat uden sejr i Champions League.

Søndag indkasserede danskerne det tredje nederlag i træk i gruppespillet, da holdet på hjemmebane blev besejret 27-28 af franske Metz.

Cheftræner Jakob Larsen kunne straks fra start se sine spillere komme i alvorlige problemer mod de regerende franske mestre, der blandt andre har danske Anne Mette Hansen på holdet.

Hurtigt kom NFH-spillerne bagud med 0-2, og opgaven begyndte at se noget nær umulig ud, da Metz senere bragte sig på 10-4, men herefter fik de danske værter arbejdet sig bedre ind i kampen.

I de sidste minutter frem mod pausen blev den franske føring minimeret til 15-19, og dermed var der noget positivt at bygge videre på frem mod anden halvleg.

Det manifesterede sig i en stærk dansk åbning efter pausen, hvor NFH-forsvaret stod bedre foran en velspillende Sofie Börjesson i målet.

Afstanden til Metz svandt ind til kun to mål ved 18-20, hvilket løftede stemningen i hallen yderligere. Især Mona Obaidli markerede sig med mange scoringer for NFH.

Med otte minutter tilbage fandt Amalie Wulff et hul i det franske forsvar og fik udlignet til 26-26. Nu lurede overraskelsen.

Men Metz viste klassen, da det gjaldt. Franskmændene scorede på de næste to chancer og var igen foran med to mål.

Stille og roligt forduftede muligheden for det første NFH-point i Champions League-gruppespillet.

Nykøbing-spillerne har ud over Metz mødt ungarske Ferencvaros og Krim Ljubljana fra Slovenien. Det er blevet til tre nederlag, og holdet er placeret på sidstepladsen i gruppe A.