Carlo Ancelotti om 0-4-kollaps mod Barcelona: Vi fortjente mere

27. OKT 2024 • 06:09SPORT

Kylian Mbappé skulle have været skarpere foran mål, siger Real Madrids cheftræner efter hjemmebanenederlag.

Real Madrid fortjente bedre, og hjemmebaneydmygelsen på 0-4 til ærkerivalen Barcelona kunne have gået meget anderledes, hvis stjerneangriberen Kylian Mbappé havde fundet netmaskerne.

Det siger Carlo Ancelotti, Real Madrids cheftræner, efter kampen.

- Resultatet afspejler ikke, hvad der skete på banen. Vi formåede ikke at tage føringen, og så gjorde de det. Kampen, indtil det første mål i hvert fald, var meget lige, og vi havde flere chancer.

- Vi vidste godt, at Barcelona ville stå langt fremme på banen, og det udnyttede vi ikke rigtigt. Mbappé fik muligheder, og nogle gange var han offside, men han havde tre-fire muligheder, hvor han skulle have været skarpere, siger Carlo Ancelotti.

Fra begyndelsen blev kampen spillet i et opskruet og intenst tempo, og især Real Madrids angrebsiver var lige til at blive forpustet af.

Gang på gang spillede Real sig til gigantiske chancer, men faktisk lige så mange gange afslørede efterfølgende langsomme gengivelser, at der havde været offside i opspillet.

Det skete efter nogle store afbrændere fra Kylian Mbappé og Vinicius Junior, som så i det mindste kunne trøste sig med, at en eventuel scoring var blevet underkendt.

Da Mbappé endelig sendte bolden i nettet efter en halv time, og man troede, der var mål, blev det underkendt for offside.

Med mål fra Robert Lewandowski, Lamine Yamal og Raphinha lød slutfløjtet med 4-0 til gæsterne.

- Det gør ondt. Det er et hårdt øjeblik, men jeg vil gerne sige tak til fansene for deres støtte.

- Vi er nødt til at glemme de sidste 30 minutter. Det er en lang sæson, og vi kan ikke give op. Vi skal slå tilbage, siger Ancelotti.

Med sejren fører Barcelona nu den spanske topdivision, La Liga. Barcelona har 30 point, mens Real Madrid ligger på andenpladsen med 24 point.

/ritzau/Reuters

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT