Fans fra FCK og Brøndby varmer op til derby med slagsmål

26. OKT 2024 • 21:39SPORT

Vestegnens Politi beretter om større slagsmål mellem Brøndby- og FCK-fans i området omkring Glostrup Station.

Søndag spilles sæsonens andet derby mellem Brøndby og FC København, men allerede lørdag aften har fans af de to klubber taget hul på opgøret uden for banen.

Vestegnens Politi beretter på det sociale medie X om et "større slagsmål mellem Brøndby- og FCK-fans i området omkring Glostrup Station".

- Vi har været talstærkt på stedet. Roen er genoprettet, og vi er stadig i området. Pt. ingen anholdte i forbindelse hermed, lyder det fra politiet, der ikke har yderligere oplysninger for nuværende.

Ifølge bold.dk har der blandt andet været optøjer ved Glostrup Bodega. Det bekræfter værtshusets bestyrer, Kir Krog, over for fodboldmediet.

- Vi lå lige i kampzonen. Der var FCK-fans på den ene side af vores værthus og Brøndby-fans på den anden side. Vi har fået smadret stort set alle vores vinduer, og der blev sprayet peberspray ind, siger Kir Krog til Bold

Det er langtfra første gang, at fans fra de to klubber har sammenstød af den karakter.

Det er en af grundene til, at søndagens derby sparkes i gang allerede klokken 12, så politiet har bedre vilkår for at dæmme op for ballade inden mørkets frembrud.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT