Madglade børn søges

Madglade børn søges
Bornholmske børn kan i efterårsferien lære lidt om, hvordan man laver lækker mad fra bunden. Eget foto
NOTITS | 4. OKT 2024 • 15:00
NOTITS
4. OKT 2024 • 15:00

Bornholms 4H’s Madskoler var en stor succes i sommerferien. I efterårsferien skal forklædet på igen – denne gang i tre dage, og der er stadig ledige pladser.

I uge 42 giver Bornholms 4H børn mellem 8-12 år mulighed for at dykke ned i madens forunderlige univers. Initiativet hedder ’Tre dage med Madskoler’ og er en variant af den fem dage lange sommermadskole. I 'Tre dage med Madskole' vil der være fokus på madlavning, madglæde og madmod – og selvfølgelig masser af efterårshygge.

I Madskolen tager børnene skeen i egen hånd og fremstiller sammen med en gruppe frivillige instruktører en række velsmagende, proteinrige og sunde retter, samtidig med at de introduceres til fødevarer, kostråd og madspild.

Ledige pladser i Rønne

Alle børn i 8-12-årsalderen kan deltage, og undervisningen vil foregå i dagtimerne fra mandag til onsdag kl. 9-15 på Åvangsskolen og Søndermarksskolen.

I år skal der kokkereres med æg, bælgfrugter og æbler, og der vil være aktiviteter, lege og quizzer relateret til de tre temaer.

Man møder 9.00-15.00 mandag til onsdag medmindre andet meldes ud. Prisen er 420 kroner for ikke medlemmer og 220 for medlemmer af Bornholms 4H. Betalingen dækker mad og drikke og en opskriftssamling.

Madskolerne arrangeres af 4H i et ikke-kommercielt samarbejde med Landbrug & Fødevarer og REMA 1000. Der er stadig en del ledige pladser i Rønne.

FÅ ABONNEMENT