Lokalt samarbejde pynter op i Snogebæk

Lokalt samarbejde pynter op i Snogebæk
Børnehaverne Lillemyr og Vores Børnehave fik gjort byen klar til efterårshygge. Eget foto
NOTITS | 15. OKT 2023 • 11:00
NOTITS
15. OKT 2023 • 11:00

Rundt omkring i byen kan man spotte resultatet af et nyt samarbejde mellem Snogebæk Handelsstandsforening og de to lokale børnehaver Lillemyr og Vores Børnehave.

De to børnehaver har nemlig udskåret og dekoreret græskar til oppyntning af byen, hvorefter de mødtes med bestyrelsen fra handelsstandsforeningen til et arrangement torsdag den 12. oktober, hvor de i samlet flok gik byen rundt med græskarfyldte trækvogne og pyntede op.

Arrangementet sluttede hos restauranten Den Lille Havfrue, hvor børn og voksne blev trakteret med flødeboller, juice og hjemmebagte boller.

– Alle var enige om, at pyntning af byen skulle gøres til en tradition. Nu fremstår Snogebæk klar til efterårsferien, forhåbentlig til stor glæde for både bornholmere og turister, skriver Kenny Due Rasmussen i en mail til Tidende.

Der blev pyntet op med omkring 50 græskar, der skal gøre byen rigtig uhyggelig på den hyggelige måde, og både græskar og forplejning på dagen var sponsoreret af virksomheder i handelsstandsforeningen.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning