Kriseramt klubtilbud håber på hjælp fra erhvervslivet

Kriseramt klubtilbud håber på hjælp fra erhvervslivet
Dennis Nyman Steensen tror på, at Klub Nord kan komme igennem begyndervanskelighederne og få en bæredygtig drift. Arkivfoto: Holger Larsen
NYHED | ABONNENT | 6. OKT 2023 • 05:30
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
6. OKT 2023 • 05:30

Klub Nord er kommet fra start med få tilmeldte, og nu har man et halvt år til at rette op på tingene.

Allinge El er Klub Nords første erhvervspartner, og i den private fritidsklub håber man, at flere lignende erhvervssponsorater kan være med til at hjælpe tilbuddet igennem en svær begyndelse.

Klub Nord, der har hovedkvarter ved Bornholms Idræts- og Kulturcenter i Allinge, blev etableret i august som et tilbud til børn fra 4.-7. klasse efter skoletid. Klubben drives af en lønnet klubmedarbejder sammen med frivillige hjælpere.

I den første halvanden måned var det et gratis tilbud, hvilket flere end 30 børn benyttede sig af. Men så blev det oktober og første betalingsmåned (750 kroner om måneden), og så er langt de fleste af børnene faldet fra. Det kunne P4 Bornholm oplyse torsdag morgen.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning