I regn og slud skæres græskar og hoppes i halm

I regn og slud skæres græskar og hoppes i halm
Halmlabyrinten er en stor succes, uanset hvordan vejret er. Foto: Sarah Thun Kristensen
NYHED | ABONNENT | 15. OKT 2023 • 19:00
NYHED | ABONNENT
15. OKT 2023 • 19:00

Efterårsferien har meldt sin ankomst med regnvejr og blæst. Det forhindrer dog ikke børn og barnlige sjæle i at samles om de planlagte aktiviteter.

Efterårsferien er landet, og det betyder for flere af byerne på Bornholm en perlerække af arrangementer til underholdning af turister såvel som de lokale børn, som har fået en hel uge fri og nu kan slippe kreativiteten og energien løs.

Det begynder dog at regne, da Tidendes bil blinker ind mod Årsdale. Byen ser aldeles forladt ud, og foran Høkeren på havnen står da også bare nogle få voksne og kryber sammen under halvtaget. En håndfuld børn har trodset vind og vejr og løber rundt på en bunke halmballer, der er lagt ud på græsset ud mod vandet. Der var ellers varslet efterårshygge med græskar og alverdens spændende sager.

Da der er et ophold i regnen begynder folk at bevæge sig mere frit igen, og indenfor i butikken sidder dog nogle stykker i varme og tørvejr og nyder en kop kaffe. Der er halv pris på isene, men måske det ikke lige er vejret til det - sådan tænker i hvert fald de voksne, vil tiden senere vise.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning