Børn hjælper børn for 24. gang i Nexø

NOTITS | 23. AUG 2023 • 17:30
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
23. AUG 2023 • 17:30

For 24. år i træk holdes der på lørdag, den 26. august, børnefestival i Nexø under mottoet "Børn hjælper børn".

Festivalen holdes på Værftets område, ude og inde, på Nexø Havn klokken 10-16.

– Formålet med børnefestivalen er at give børn på Bornholm en sjov dag og samtidig hjælpe børn andre steder i verden. De sidste mange år har vi støttet spændende projekter rundt om i verden. I år går halvdelen af overskuddet til Værftets arbejde med børn, unge og familier, og den anden halvdel går til børn i slumområderne i Myanmar, oplyser Mette Grønbech-Dam i en pressemeddelelse.

Børnefestivalen støtter et hjælpeprogram kaldet "2023 børn". Organisationen New Hope Myanmar/Mercy Outreach vil hjælpe børn i alderen 8-12 år med mad, undervisning og traumerådgivning.

Der bliver opsat masser af sjove boder, blandet andet fiskedam, bumper-balls, forhindringsbane, sumobrydning, hoppeborg og kartoffel-smadre-maskine, brandvæsenets stigevogn kommer på besøg, og børnegruppen Gospel Kids optræder. Hønseskidning og kageauktion vil også være en del af programmet.

Nexø Frikirke og Værftet arrangerer. holHVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?