Vender hjem til topjob

Vender hjem til topjob
Camilla Kjems, 50 år, flytter hjem til Bornholm og starter senest den 1. september som direktør på TV2 Bornholm. Foto: MEW/Aller Media
TOPNYHED | 22. MAJ 2024 • 13:00
TOPNYHED
22. MAJ 2024 • 13:00

Camilla Kjems bliver ny direktør for TV2 Bornholm, oplyser tv-stationen.

Det bliver Camilla Kjems, der overtager direktørstolen efter Jan Jørgensen, som stopper og går på pension efter 28 år på posten.

Det oplyser en pressemeddelelse fra tv-stationen, som videre fortæller, at den nye direktør kommer fra en stilling som ansvarshavende mediechef hos Aller Media og har mere end 20 års erfaring som leder i mediebranchen.

Hun har stået i spidsen for at transformere blade og magasiner ind i den teknologiske tidsalder og udvikle formater og indhold, der taler ind i tidens tendenser og nye teknologier og har på den måde erfaring med at hente nye generationer ind i brugerskaren.

I Camilla får TV2 Bornholm en stærk strateg, der brænder for at udvikle og innovere. Hun er desuden dommer i TV2's boligprogram "Sommerdrømme", oplyses det videre.

Camilla Kjems kommer med en solid ledelseserfaring og blev i 2022 kåret som Årets Leder i medie- og kommunikationsbranchen.

– Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Camilla Kjems som ny direktør. Camilla kommer med en solid erfaring fra mediebranchen, og jeg er overbevist om, at hun er den rette til at tage TV2 Bornholm med ombord på den digitale forandring, vi ser foran os. Jeg ved, at der i branchen er stor respekt for Camillas faglighed og ikke mindst hendes ledelsesstil, siger bestyrelsesformand Klaus Vesløv i meddelelsen.

Camilla Kjems er født og opvokset på Bornholm og ser frem til at vende hjem til øen igen.

– Mit hjerte banker for Bornholm, og jeg glæder mig til at komme hjem og være med til at udvikle TV2 Bornholm, så stationen også i fremtiden er bornholmernes foretrukne medie på tværs af digitale platforme. Som jeg ser det, har TV2 Bornholm en væsentlig lokal samfundsopgave i at informere, inspirere og samle bornholmerne gennem skarp, inspirerende og perspektivrig journalistik, der giver seerne udsyn og indsigt og på den måde skaber meningsfulde samtaler og fællesskaber. Jeg glæder mig enormt meget til at tage hul på et nyt kapitel i mit arbejdsliv, og ser frem til sammen med TV2 Bornholms dygtige medarbejdere at videreudvikle stationens indhold, siger Camilla Kjems i pressemeddelelsen.

Savnet i Aller Media

Fra Aller Media oplyses det i en pressemeddelelse, at Camilla Kjems har gjort "en stor forskel for Aller Media Denmark og været med til at udvikle vores mediehus til det, som vi er i dag".

– Både professionelt og personligt har Camilla altid været meget vellidt af både medarbejdere og kollegaer. Vi kommer alle til at savne Camilla som menneske og ikke mindst hendes kreativitet, loyalitet og høje faglighed, siger administrerende direktør for Aller Media Denmark Charlotte Riparbelli samme sted.