Der er sat navn på de fødevareproducenter, som deltager, når Bornholm senere på måneden deltager i Tivoli Food Festival. På et forårsmarked på Plænen kan forlystelsesparkens gæster blandt andet smage bornholmsk syp, karameller og brød.
Madfestivalen foregår den 18.-26. maj, og de to sidste dage står i Bornholms tegn. Ifølge marketingskoordinator Kristina Lindberg hos Destination Bornholm er Tivoli interessant i forhold til de målgrupper, Bornholm gerne vil tiltrække.
– Vi ser det derfor som en oplagt mulighed for at markedsføre bornholmske fødevarer, kunsthåndværk og øen som helhed, siger hun i en pressemeddelelse.
Som det ser ud nu, stiller Bornholm med fødevareproducenterne Falk Bornholm, Skafferiet, Karamel Kompagniet, Pilegård Cideri, Penyllan og Beer Here Bryggeri, Lehnsgaard Rapsolie, Svaneke Brød, Bornholmer Honning og Høstet. Derudover vil Destination Bornholm og Tilflytterservice Bornholm, Gerner Jahncke, Skuret samt Saramics og Tyge Axel Holm deltage i forårsmarkedet.