Tilbud om elsparehjælp til virksomheder

NOTITS | 19. NOV 2022 • 06:16
NOTITS
19. NOV 2022 • 06:16

Den 30. november holder Business Center Bornholm et webinar, hvor et rådgivende ingeniørfirma vil komme med håndgribelige og effektive redskaber og forslag, der med det samme vil have effekt ude i virksomhederne.

Her vil der være fokus på hvad og hvordan samt forventet effekt i kroner og kWh.

– Hos Business Center Bornholm oplever vi, at mange butikker og mindre virksomheder har brug for håndgribelig hjælp til, hvordan de kan skære ned på elforbruget og dermed elregningen – udover de tips, der løbende er blevet delt af myndigheder og energiselskaber, fortæller Christa Lodahl, som er erhvervschef hos Business Center Bornholm.

Webinaret er målrettet butikker og mindre virksomheder, der ikke har stor produktion, og det er tanken, at virksomhederne efterfølgende kan sparre med hinanden om de tiltag, de har iværksat – og hvilke effekter, det har givet dem.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning