Rønne Havn opretter nye chefstillinger

NOTITS | 8. DEC 2023 • 11:54
NOTITS
8. DEC 2023 • 11:54

42-årige Jeppe la Cour er blevet ansat i en ny stilling som chief commercial officer på Rønne Havn, oplyser havnen i en pressemeddelelse. Det sker for at styrke det forretningsmæssige og kommercielle ansvar på havnen med målet at matche de øgede kommercielle muligheder.

Jeppe la Cour får til opgave at styrke alle havnens forretningsområder, som ud over færger og bulk også tæller krydstogt, offshore samt udlejning af arealer og bygninger.

– Det er med stolthed, at jeg påtager mig ansvaret for at styrke det kommercielle arbejde, siger Jeppe la Cour blandt andet i pressemeddelelsen.

– I lyset af den stigende aktivitet på havnen er et godt og tæt samarbejde i afdelingerne og på tværs af organisationen helt afgørende. Jeg ser med forventning frem til også at intensivere samarbejdet i dagligdagen med mine dygtige kollegaer på tværs af forretningsområderne i den kommercielle afdeling, siger Jeppe la Cour.

Han er dog ikke et nyt ansigt på havnen, da han har været ansvarlig for udviklingen af offshore-afdelingen havvindprojekter siden 2019.

Der vil også blive ansat en ny chief operation officer (COO) som får det drifts- og vedligeholdelsesmæssige ansvar for havnen. Arbejdet med at finde den rette person er gået i gang, og indtil da vil Jørn Nygaard varetage stillingen. Derefter fortsætter Jørn Nygaard i en ny stilling som projektchef med ansvar for alle havnens større infrastruktur- og byggeprojekter.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 21-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag og onsdag morgen: Mellem kl. 00 og 06 får du el til lave priser: 1,80 kr./kWh alt inkl. er mere end halv pris i forhold til kogespidsen (kl. 17-21), hvor gennemsnittet for de fire timer ligger og rumler på 3,96 kr./kWh. Opdateret kl. 13.14. Næste opdatering kl. 00.14.

Bornholms energi og forsyning