To dage efter åbningen kom corona og lukkede alt ned. Alle selskaber blev aflyst.
Rikke Ambrosen øjnede imidlertid hurtigt de nye muligheder.
– Som alle andre begyndte jeg at lave take away, og det startede supergodt. Jeg lavede cirka 50 kuverter om dagen, og det gjorde, at jeg kunne køre videre.
De mange sygdomsforløb, de mange begravelser og ikke mindst kampen for at holde forretningen kørende under corona satte sine spor. Men Rikke Ambrosen var så fokuseret på firmaet, at hun forsøgte at overhøre trætheden, fortrænge sorgen og ignorere de tiltagende signaler fra kroppen og sindet.
Til sidst blev det for meget.
– Sidste år kom jeg herud en dag, og så kunne jeg ikke noget som helst. Jeg blev kørt på hospitalet og lægen sagde, at det helt sikkert var depression.
Rikke Ambrosen blev sendt direkte videre til psykiatrisk afdeling. Det er hun glad for i dag.
– Der var jeg heldig. Jeg fik medicin og begyndte at gå til samtale og gruppeforløb. Det hjalp virkelig.
Rikke sov rigtig meget i den efterfølgende tid. Hun gik på sygedagpenge, men valgte at beholde firmaet.
– For jeg var jo snart klar igen, siger hun og tilføjer konstaterende: