Nyt initiativ: Politikens læsere skal lokkes til Bornholm

NOTITS | ABONNENT | 19. JAN 2023 • 16:51
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
19. JAN 2023 • 16:51

I 2023 bliver publikationen 'Destination Bornholm' distribueret sammen med Politiken, og det skal gerne lokke nogle af avisens læsere til at holde ferie på Bornholm.

Helt ekstraordinært har Destination Bornholm fået mulighed for at distribuere den nye publikation sammen med Politiken, og det vækker glæde hos turismeorganisationen, som dermed sikrer en endnu stærkere distribution uden for øen.

– Politikens læsere er kendetegnet ved at være kulturinteresserede og glade for at bruge naturen, ligesom de nyder et godt måltid mad. De er overvejende 50+, veletablerede og med en sund økonomi. Og nok så vigtigt – mange af dem kender Bornholm godt. Med distributionen forsøger vi at give dem et ekstra skub og en fornyet lyst til at besøge øen, fortæller Destination Bornholm i en pressemeddelelse.

Der vil i alt være 30.000 af Politikens læsere, som vil modtage publikationen. I alt er oplaget på i alt 100.000 eksemplarer, der løbende vil blive distribueret til øvrige relevante steder på og udenfor øen.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 03-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Søndag eftermiddag - mandag morgen: Søndag nat nærmer vi os igen 2 kr./kWh. Priserne svinger lige omkring eller under 2,20 kr./kWh alt inkl. Det er mellem 00 og 06, at du kan hente en ekstra besparelse. Opdateret søndag 13.02. Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning