En af årsagerne til, at parret ikke restauranten videre, er, at de begge fortsat trives med hver deres nuværende firmaer og ikke har lyst til at nedprioritere.
– Så vi vidste, at det ikke skulle være os, som stod og vendte bøffer, fortæller Erik Deichmann Haas.
Valget stod derfor mellem at forpagte restauranten ud eller påtage sig de store omkostninger med at ansætte køkkenchef, souschef, kok, tjenere og opvaskere samt daglige indkøb af råvarer.
Den første mulighed bød sig ikke rigtig, og parret havde ikke lyst til at løbe risikoen med den sidste.
Med deres plan om at etablere ferielejligheder og udleje ferielejligheder og butikslokale går glarmesteren og massageterapeuten ikke ind i den lille by og konkurrerer direkte med det eksisterende erhvervsliv. Det er noget, som deres ejendomsmægler Carsten Schou fremhæver:
– Det, de laver hernede, er et kæmpe plus for området. Forretningen sidder lige i skabet, og at der ikke er kro her, det tror jeg faktisk er fint nok. Og ferielejligheder vil skabe mere omsætning for købmanden og mere liv til byen.