Nye ejere åbner på havnen

Nye ejere åbner på havnen
På billedet ses Lenhart Carlsson, Linda Finne, Steffen Finne og mægler Steffen Lorentzen, da havnegrillen blev solgt i efteråret. Foto: Bornholms Erhvervsmægler
NYHED | ABONNENT | 20. MAR 2023 • 15:30
NYHED | ABONNENT
20. MAR 2023 • 15:30

Hasle Havnegrill åbner nu med nye ejere ved roret.

De nye ejere af Hasle Havnegrill er nu klar til at byde velkommen.

– Så er vi snart klar til første åbningsdag, og vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op, skriver havnegrillen på facebook, der den 1. marts officielt blev overtaget af Linda og Steffen Finne.

Hasle Havnegrill blev i efteråret solgt af den mangeårige ejer Lenhart Carlsson, som af helbredsmæssige årsager så sig nødsaget til at sælge. Og i den forbindelse så Finne-parret frem til at overtage.

– Vi er vant til lange arbejdsdage, så vi glæder os rigtig meget til at åbne og fornemme, hvad det er for et kundegrundlag, der er på havnen, fortalte Linda Finne til Tidende, der allerede dengang varslede ændringer i forhold til det tidligere koncept.

– Vi kommer til at nedskalere menukortet, for på den måde at blive mere skarpe på de ting, vi laver. Det er vigtigt for os at kunne stå inde for det produkt, vi laver hele sæsonen igennem, og derfor vil vi hellere lave lidt færre forskellige ting, sagde hun.

Ikke vinterlukket alligevel

I efteråret blev der lagt op til, at det ikke kun var ændringer på menukortet, som kunderne kunne se frem til.

– Vi vil ikke have åbent hele året rundt for, at der lige kommer et par få gæster forbi. Vi satser på lange åbningstider henover sommeren, hvor der er mange på havnen om aftenen også, og så kommer vi til at køre weekendåbent torsdag-søndag i yderperioderne – og så vinterlukket, fortalte Linda Finne i efteråret.

Men efter blandt andet at have lyttet lidt til de lokale, har man ændret på det. 

Fra på torsdag vil Hasle Havnegrill således have åbent fra klokken 11 til 20 alle dage pånær mandag, hvor man holder lukket. I skolernes sommerferie vil man have åbent alle dage, og så vil man efter sommerferien fortsat holde åbent indtil midten af december alle dage undtaget mandag, oplyser Linda Finne til Tidende. 

Trods de små ændringer vil man stadig kunne få en burger, og det er vigtigt for Linda Finne, at den er god, og at man oplever en god service.

Linda og Steffen Finne har også tidligere haft Hasle Feriepark sammen, men det er ikke længere tilfældet, fortæller Linda Finne.