Murerforretning overtager tømrervirksomhed

Murerforretning overtager tømrervirksomhed
René Mauritsen (tv) har overdraget sin tømrervirksomhed til Jørn Ole Klausens Murerforretning med Michael Hjorth Nielsen i spidsen. Privatfoto
NYHED | ABONNENT | 22. MAR 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
22. MAR 2023 • 05:30

Tømrermester René Mauritsen har overdraget sin virksomhed til Jørn Ole Klausens Murerforretning. Han fortsætter dog stadig som tømrer.

Jørn Ole Klausens Murerforretning i Rønne overtager Tømrermester Mauritsen v/René Mauritsen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Jørn Ole Klausens Murerforretning, der officielt fik overdraget tømrervirksomheden den 20. februar.

Tømrermester René Mauritsen brænder for tømrerfaget, men der bliver mere og mere administrative arbejde, og han vil derfor hellere bruge sin tid på tømrerarbejdet.

Han fik derfor ideen om at sælge sin tømrerafdeling til et andet firma, som han alligevel havde et tæt samarbejde med, hvor tilgangen og holdningen til tingene er den samme. Og her fortæller René Mauritsen, at Jørn Ole Klausens Murerforretning var det første firma, han tænkte på, hvorfor han tog kontakt til ejeren af murerforretningen, Michael Hjorth Nielsen.

Michael Hjorth Nielsen har længe gået med tanken om at have en tømrer ansat i firmaet, da der tit er behov for murer- og tømrerarbejde til de opgaver, som firmaet udfører.

– Det er en fordel at være to afdelinger under samme tag, når man er ude og give tilbud. Det kan allerede nu ses, at kunderne er glade for løsningen, og der kommer ikke til at mangle tømrere i tømrerafdelingen, siger Michael Hjorth Nielsen.

René Mauritsen bliver daglig leder af tømrerafdelingen, og det vil derfor stadig være ham, man skal ringe til, hvis man har behov for tømrerarbejde, oplyses det.