Kommunen skal finde ny skolechef

Kommunen skal finde ny skolechef
Kommunen skal have ny skolechef. Foto: Jacob Jepsen
NYHED | 29. NOV 2022 • 13:57
NYHED
29. NOV 2022 • 13:57

Skolechefen i Bornholms Regionskommune har opsagt sin stilling, fordi savnet til familien på Sjælland er blevet for stort. Leder på Kongeskærskolen overtager som konstitueret chef, indtil der er fundet en afløser.

 

Bornholms Regionskommune skal finde ny skolechef.

Trine Schloss Pedersen, der har haft stillingen siden 1. januar 2020, har valgt at opsige sin stilling, fordi hun har fået job i Gribskov Kommune.

Det skriver regionskommunen på sin hjemmeside.

– Efter tre år på posten som chef for de bornholmske grundskoler har Trine Schloss Pedersen takket ja til et nyt job som chef for dagtilbud og skoler i Gribskov Kommune. Udsigten til at komme tættere på sin familie har været udslagsgivende for hendes beslutning, står der i meddelelsen.

Savnet blev for stort

Den snart tidligere skolechef kom til regionskommunen fra et job som uddannelseschef på Ørestad Gymnasium på Amager, men efter tre år er savnet til familien blevet for stort.

 

Trine Schloss Pedersen har opsagt sin stilling, da hun har fået nyt job i Gribskov Kommune. Arkivfoto: Berit Hvassum

 

– Det er bestemt ikke uden vemod, at jeg forlader stillingen som skolechef her på Bornholm. Jeg har været umådelig glad for at være her og for at arbejde sammen med gode folk om et væld af både spændende og vigtige opgaver. Jeg har pendlet en del, og det har også været helt fint, men jeg har måttet lytte til, at jeg savner min familie på Sjælland. Jeg kan på det varmeste anbefale jobbet som skolechef på øen og håber, at der bliver rift om stillingen, siger Trine Schloss Pedersen til kommunens hjemmeside.

Hun stopper som skolechef ved udgangen af året, og indtil der er fundet en permanent afløser, vil leder på Kongeskærskolen i Allinge, Kasper Winstrup Johansen, tage over som konstitueret skolechef, oplyser Bornholms Regionskommune.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 27-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Det variable timepris-produkt er denne tirsdag i gennemsnit 17% billigere end det kvartalsfastsatte produkt. Tørretumblertesten afslører, at du sparer yderligere 4,41 kr. ved at tørre dit tøj kl. 23 i stedet for kl. 18. Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning