Han er ny leder på Åvang

Han er ny leder på Åvang
NYHED | 30. MAR 2023 • 15:28
NYHED
30. MAR 2023 • 15:28

Andreas Grosbøll og Christian Faurholdt Jeppesen træder ind i skoleledelsen hos Åvangsskolen i Rønne. Et erfarent og meget fagligt dygtigt ledelsesteam, lyder det fra den konstituerede skolechef.


Åvangsskolen får ny skoleledelse.

Og det er to velkendte ansigter, som et enigt ansættelsesudvalg har peget på, fortæller den konstituerede skolechef, Kasper Winstrup Johansen i en pressemeddelelse.

Det er nemlig SF-politikeren og uddannelsesleder på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole, Andreas Grosbøll, der fra den 1. maj sætter sig på posten som skoleleder, mens den nuværende næstformand for Socialdemokratiet på Bornholm, Christian Faurholdt Jeppesen bliver ny afdelingsleder for overbygningen.

Åvangsskolen har siden juli sidste år stået uden skoleleder, da Thomas Mogensen valgte at fratræde stillingen, og da leder af overbygningen Rikke Beier har fået job som konsulent i Center for Skole, skulle man også finde en afløser for hende.

– Med ansættelsen af både Andreas og Christian får vi et erfarent og meget fagligt dygtigt ledelsesteam, der sammen med skolens mangeårige afdelingsleder Hanne Vesth repræsenterer et team med visioner og mange gode menneskelige egenskaber. Åvangsskolen er en skole i en rigtig god og konstruktiv udvikling og fortjener den fortsatte ro og stabilitet som kendetegner skolen, til gavn for både børn og medarbejdere, siger Kasper Winstrup Johansen.