Hallegaard-selskab på vej mod konkurs – men butik og slagtehus kører videre på fuld kraft

Hallegaard-selskab på vej mod konkurs – men butik og slagtehus kører videre på fuld kraft
August Lund købte i 2019 49 procent af Hallegaard. I dag ejer han hele ejendommen. Til højre Jørgen Toft Christensen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 19. NOV 2022 • 13:32
NYHED | ABONNENT
19. NOV 2022 • 13:32

Hallegaard – gårdbutik og slagtehus langt ude på landet mellem Østermarie og Ibsker – har været i problemer før. Skiftende investorer, konkurser og omstruktureringer har præget aktiviteterne på Hallegaard gennem de seneste seks-syv år. Nu er et af selskaberne igen på vej mod konkurs.

Der er flere selskaber registreret på adressen på Aspevej 3. Flere af dem tilhører beboeren i stuehuset, restauratør og outdoor-specialist Jonas Bagger Sørensen. Andre CVR-numre tilhører pølsemageri og cafe, mens andre igen dækker over et produktionsselskab og et slagtehus.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her