Fuld tryk på, da Gorm's Aarsdale åbnede

Fuld tryk på, da Gorm's Aarsdale åbnede
Interessen for den nye restaurant var stor. Pressefoto: JH-Photography
ERHVERV | AARSDALE | Fredag 15. april 2022 • 13:41

Ny restaurant kom godt fra start skærtorsdag og byder blandt andet på helt særegne pizzaer.

 

Først var der reception med vin og snacks til alle, der torsdag ønskede at markere, at Aarsdale har fået et ny spisested i form af Gorm's Aarsdale.

Det var klokken 14.30-16.30, og Kristian Nielsen, som åbner restauranten sammen med Gorm Wisweh, som i forvejen har i omegnen af seks-syv restauranter og nogenlunde det samme antal pizzabarer landet over, fortæller, at i cirka 100 gæster kiggede forbi.

Siden blev det alvor, for så begyndte de spisende gæster at indfinde sig, og der var tryk på.

Kristian Nielsen nåede kun med nød og næppe at deltage den sidste halve time af receptionen, fordi han ligesom mange andre flypassagerer blev indhyllet i en tåge, som i timevis ikke tillod flyene at lande i Bornholms Lufthavn.

– Så det var lidt hektisk, men Gorm nåede at være med og få hilst på alle, siger han.

Da receptionen var slut, gjaldt det om i al hast at gøre restauranten klar til de spisende gæster, som begyndte at indfinde sig klokken 17.30.

– Jeg synes, det gik godt i betragtning af, at det var vores ilddåb, siger Kristian Nielsen.

– Selvfølgelig er der ting, vi hen ad vejen bliver klogere på i forhold til vores kapacitet, men der var virkelig stor interesse, hvilket gjorde os rigtig glade. Jeg tror desværre, jeg måtte sige nej til små 10 borde af folk, der kom ind fra gaden, fordi der var propfyldt. Det var meget overvældende, og jeg kan mærke, at det samme sker her i weekenden, for telefonen kimer løs.

Gorm's Aarsdale kan inden døre rumme op mod 80 spisende gæster og nogenlunde det samme udenfor, hvilket bliver mere relevant, som sommerens varme indfinder sig.

– Jeg har faktisk reservationer på nogle af udebordene, men jeg er lidt spændt på, om vi får aflysninger, for vinden står ind lige nu, siger Kristian Nielsen her fredag over middag og tilføjer:

– Men det skulle klare op klokken tre, så der er håb endnu.

Velkommen til – Gorm Wisweh byder indenfor. Pressefoto: JH-Photography

 

Åbent torsdag-søndag

Her i begyndelsen er det tanken, at restauranten skal holde åbent torsdag-søndag, hvor torsdag og fredag er til aftenservering, mens der også serveres til frokost i weekenden.

– Og så kan vi skrue op for det, når sommeren indfinder sig, og koble nogle flere dage på. Når det bliver højsæson, satser vi på at holde åbent hver dag hele dagen lang, siger Kristian Nielsen.

Gorms restauranter er kendt for sine pizzaer, som der naturligvis også serveres i Aarsdale.

– Men det er speciallavede pizzaer til Bornholm, som du ikke finder på andre af vores restauranter, siger Kristian Nielsen.

– De er lavet med lokale produkter. Derudover serverer vi nogle antipastiretter i form af for eksempel røget makrel, burrata-ost, kødboller, pil selv-rejer, italienske salater – nogle små blandede hyggeserveringer, som man kan spise for sig selv eller sidde og dele i et selskab.

Pizzaerne på Solgården, som folkene bag Gorm's Aarsdale internt kalder den nye restaurant, er i øvrigt også specielle på den måde, at de tester en lidt tykkere bund for at se, om den falder i folks smag.

– Alt i alt er der tale om pizzaer, som du ikke finder andre steder på vores restauranter, både hvad angår bund og fyld, siger Kristian Nielsen.

FÅ ABONNEMENT