Flere medaljer til bornholmsk destilleri

Flere medaljer til bornholmsk destilleri
I vodka-kategorien blev det til en sølvmedalje til "Fuck det er godt vodka", der er et samarbejde med kunstneren Poul Pava. Pressefoto
NOTITS | ABONNENT | 13. JUL 2022 • 16:15
NOTITS | ABONNENT
13. JUL 2022 • 16:15

Wild Distillery Bornholm har vundet fem medaljer ved årets World Wine & Spirits Trophy-konkurrence.

Konkurrencen er en af de største og mest prestigefyldte konkurrencer i branchen, og det er et panel på 92 dommere bestående af importører, distributører, detailhandlere og sommelierer, der uddeler medaljerne.

Wild Distillery Bornholm, der har base i Aakirkeby, skriver at de ved at tage udgangspunkt i den bornholmske natur, gør deres bedste for at producere det reneste og fineste gin og vodka på deres håndbankede kobberkedler.

I pressemeddelelsen fra Wild Distillery Bornholm fremgår det, at ENE Organic gin- Rhubarb og ENE Organic gin - Navy Strenght vandt dobbelt guld i kategorien gin. Derudover vandt ENE Organic gin - Original en bronzemedalje i samme kategori.

I vodka-kategorien blev det til en guldmedalje til Wild Distillery Bornholms REN vodka original, mens "Fuck det er godt vodka", der er et samarbejde med kunstneren Poul Pava, fik en sølvmedalje i kategorien.

Spiritussen bliver blindtestet med andre i samme prisklasse og diplomerne uddeles herefter ud fra smag, udseende og mest værdi for pengene.