– Vi undersøger altid, om man kan få råvarerne lokalt. Det er udfordrende, for det er jo nemmere at bestille det på nettet, men det er en af vores største styrker, at vi arbejder med lokale, friske grøntsager, forklarer han.
Og det er et privilegie at være et sted, hvor det kan lade sig gøre, mener både kokken og restaurantchefen, som i disse dage går og gør restauranten klar til årets første åbningsdag.
– Vi gør hovedrent, skifter skruer og gør det hele klar, forklarer restaurantchefen.
I køkkenet har Anders Heindorff sat kartofler frem, saltet kyllingen og fodret surdejen, så alt er klar til torsdag.
– Men vores menu er så tilpas lille her, så man skal heller ikke forberede sig for meget, for tingene skal jo være friske, så jeg forbereder gerne lidt hver dag, forklarer han.
– Og vi skifter meget ud i menuen også, for vi har et stort fokus på lokale kunder, og vi vil gerne give dem en grund til at komme ind igen og se, hvad der er, supplerer Philipp Wiederhöft, som ser frem til de næste måneders lys i vinduerne og hyggelige stunder med gæsterne på vinbaren.