Siden han købte stedet, der tidligere hed Den Lille Café har det været en stejl læringskurve. Den nye ejer har både skullet finde ud af, hvad hans nye sted kan og ikke kan, og så er der også mange praktiske ting, der skal være styr på.
– Man skal lære om bogføring, Fødevarestyrelsen, Erhvervsstyrelsen, Virk, deadlines, leverandører, skat, moms – der er enormt meget, og man bliver bare kastet ud det, forklarer Kristoffer Schriver.
– Men det er pissesjovt. Absolut mest positivt, selvom det har været rigtig hårdt, og stadig er det i perioder.
Han sætter til gengæld pris på at være sin egen chef, så der ikke er nogen, der presser ham til at lave semlor, når han ikke kan få det til at hænge sammen.
Indtil videre er det dog bare februar, og med en produktionskapacitet, der allerede har mødt sine begrænsninger, er det fristende at spørge til, hvad der er planen, når sommeren med dens mange café-hungrende turister rammer.
– Jeg har udskudt det, for jeg ved, at det bliver en udfordring. Men jeg har gået med tanken om at leje mig ind i et større produktionskøkken, fortæller han.