Byggemarked er ny partner på Folkemødet

NOTITS | ALLINGE | 16. MAJ 2022 • 09:53
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ALLINGE
16. MAJ 2022 • 09:53

Stark skal levere materialer til de fysiske rammer for Folkemødet.


Byggecenterkæden Stark skal med udgangspunkt i byggemarkedet i Allinge stå til rådighed med materialer, som skal bidrage til at opbygge Folkemødet. Det sker som ny partner på den årlige politikfestival, fremgår det af en pressemeddelelse.

Partnerskabet med Stark skal samtidig understøtte ønsker om et mere bæredygtigt folkemøde, fortæller partnerskabschef Christian Bülow Beck.

– Stark har et stort fokus på bæredygtighed. Vi ser frem til et partnerskab, der kan være med til at udvikle bæredygtighed på Folkemødet gennem brugen af mindre miljøbelastende materialer. Det er vigtigt for både os og vores arrangører, at bæredygtighed tænkes ind i opbygningen af Folkemødet. Samtidig kan vi kun glæde os over endnu et partnerskab, der knytter sig til det bornholmske, siger han i pressemeddelelsen.

Forankret i lokalmiljøet

Hos Stark glæder man sig til at styrke Folkemødets fysiske rammer gennem et lokalt forankret partnerskab.

– Vi er meget glade for at være på Bornholm, hvor vi har fået en varm modtagelse. Vores ønske er at være stærkt forankret i lokalmiljøet, og det gør vi blandt andet ved at have lokale medarbejdere, forhandle lokale produkter og støtte det lokale foreningsliv. Derfor er Stark også partner for Folkemødet, siger administrerende direktør Britta Korre Stenholt i pressemeddelelsen.