Bilforhandler får ny opgave med store maskiner

Bilforhandler får ny opgave med store maskiner
Case IH-serviceleder Brian Bo Jensen fra S.D. Kjærsgaard ser samarbejdet med direktør Jesper Jensen og Nyboes Auto et fremtidssikkert servicesetup. Eget foto
HANDEL | BORNHOLM | 29. SEP 2021 • 13:56
Henrik Nielsen
Journalist
HANDEL | BORNHOLM
29. SEP 2021 • 13:56

Nyboes Auto i Rønne overtager serviceringen af de bornholmske landmænd, som har traktorer og mejetærskere fra den amerikanske producent Case IH. Indtil nu har S.D. Kjærsgaard i Svaneke varetaget opgaven.

– Vi rykker fra en lille enhed med to-tre medarbejdere til at blive en del af noget stort med 35 medarbejdere hos Nyboes Auto med hovedsæde i Rønne. Når sandheden skal frem, så har en lille enhed med to-tre mand vist sig alt for sårbar, siger serviceleder Brian Bo Jensen hos S.D. Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

Indehaver Jesper Jensen fortæller, at Nyboes Auto har haft et godt øje til Case IH.

– Vi har haft løbende dialoger, og derfor er vi glade for, at vi nu i samarbejde med S.D. Kjærsgaard kan tiltræde som Case IH-forhandler og servicepartner på Bornholm, siger han.

Nyboes Auto vil selv kunne sælge, og større handler vil blive lavet af S.D. Kjærsgaard, som er Danmarks største Case IH-forhandler og har afdelinger i Jylland og på Sjælland. Derfra vil montører fortsat kunne flyves ind i spidsbelastninger og til specialopgaver.