Aldrig har så mange været til påskemarked i Tejn

Aldrig har så mange været til påskemarked i Tejn
Der var masser af besøgende ved årets påskemarked i Tejn. Foto: Anette Vestergaard
NYHED | ABONNENT | 30. MAR 2024 • 13:00
NYHED | ABONNENT
30. MAR 2024 • 13:00

Antallet af besøgende på det tre dage lange påskemarked i Smedjen i Tejn når nye højder igen i år.

Med kun få år på bagen skal kurven helst være på klatretur i Tejn, men derfor er det stadig overvældende, at der igen i år er dukket mellem 25 og 30 procent flere gæster op ved årets påskemarked, end der gjorde året før.

Gæsterne er en herlig blanding af turister på påskebesøg og lokale, der gerne bakker op om både Smedjen og de omkring 25 stadeholdere, som sælger kunsthåndværk, delikatesser og alt derimellem. Det fortæller Tue Seifert Boeskov til Tidende lørdag formiddag, mens der arbejdes på at blive klar til årets tredje og sidste dag med påskemarked.

– Det går bare skidegodt, og vi kan mærke, at det bliver mere etableret, fortæller han.

Selvom der dukker flere og flere op hvert år, så er der hverken køer eller kalve på isen, for holdet bag Smedjen er klar til mange mennesker, og dukker der tilsvarende flere op næste år bliver det heller ikke noget problem, forsikrer han.

– Det lidt specielle ved påsken er nok snarere, at man er lidt rusten, fordi der er meget stille hele vinteren, og så skal man lige i gang igen, men bortset fra det, så er vi sådan set gearet til at få det antal gæster, give dem noget at spise og få dem guidet rundt imellem boderne, fortæller han.

Oplevelsen på Smedjen er, at der er væsentligt flere gæster, der dukker op til påskemarked, end der er til julemarked. Måske fordi folk skal så meget andet til jul, lyder Tue Seifert Boeskovs gæt.

Smedjen i Tejn slog dørene op til første påskemarked i 2022, og dermed er årets påskemarked det tredje i rækken.

Markedet afsluttes med livemusik lørdag aften.



Der var masser af besøgende ved årets påskemarked i Tejn. Foto: Anette Vestergaard



I de 25 boder er der blandt andet papirblomster, keramik og kunsthåndværk. Foto: Anette Vestergaard

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT