Sune Rasborg har flere priser bag sig, er kok, autodidakt madfotograf og en kreativ sjæl, der uhøjtideligt elsker gode bornholmske råvarer og god smag.
Da vi udviklede koncepter for den ugentlige madoplevelse i Tidende Weekend og den efterfølgende kogebog 'Vildt Sulten', var opgaven at bruge lokale råvarer, der kan findes i naturen, og gøre det på en måde, så alle med en lille smule tålmodighed og et basiskøkken kunne være med.
Det har været en stor overvejelse, om vi skulle give billederne det højere og næsten afskrækkende lækre niveau, som de har. Måske flere ikke turde kaste sig ud i opskrifterne, når de kan se så fancy ud, og hvad laver den slags i en avis?
Men med Sune Rasborgs nede på jorden klumme ved siden af og kravet om, at alle opskrifter skal kunne laves af alle, bilder vi os ind, at vi er sluppet rigtig godt fra projektet. Responsen har været rigtig god.
Når det samtidig er lykkedes at blive nummer tre blandt alle kogebøger i hele verden i hele 2022, så kan vi roligt ranke ryggen her på Bornholm og glæde os over, at også vores madkultur rækker langt ud over Bornholms kyster og skaber inspiration og gode oplevelser mange steder.