Sune Rasborg kåret for verdens bedste mad-tv

Sune Rasborg kåret for verdens bedste mad-tv
Sune Rasborg vandt med sin tv-produktion "The taste og Greenland" førstepræmien for verdens bedste mad-tv ved Gourmand Awards 2023. I ægte Oscar-stil holdt han takketale for de cirka 200 mennesker, der deltog i arrangementet i Umeå i Sverige.
NYHED | ABONNENT | 30. MAJ 2023 • 15:30
Anna Holm
Journalist
NYHED | ABONNENT
30. MAJ 2023 • 15:30

Den landskendte kok og bornholmer, Sune Rasborg, vinder prisen for verdens bedste mad-tv ved den internationale konkurrence Gourmand Awards 2023. Ved samme prisuddeling i Umeå i Sverige fik han en tredjeplads i kategorien Nordic for sin bornholmske kogebog "Vildt sulten: Maden i den bornholmske natur".

Kokken Sune Rasborg lander både en første- og en tredjeplads ved Gourmand Awards 2023 – en konkurrence, som går under kælenavnet "kogebøgernes Oscar".

– Det er ret pompøst, selvom det er en niche, fortæller Sune Rasborg om weekendens arrangement, der blev afholdt i Umeå i Nordsverige med deltagelse af omkring 200 mennesker fra hele verden. Hans madprogram var indstillet i kategorien verdens bedste mad-tv, hvor han løb med sejren.

– Det gik så stærkt. Pludseligt var mit billede oppe på den store skærm på scenen, og jeg skulle løbe derop, siger Sune Rasborg, der beskriver oplevelsen som sjov og rørende.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.