Bornholms kogebog i vinderfeltet
Ved weekendens prisoverrækkelse fik Sune Rasborg også en flot tredjeplads i kategorien Nordic for kogebogen "Vildt sulten: Maden i den bornholmske natur", som er blevet til i samarbejde med Bornholms Tidende.
– Jeg gad da godt have haft en førsteplads. Men der var folk fra fattige lande, hvor det virkelig betød meget. For eksempel hvor overskuddet skulle gå til sultne børn i Mexico. Så kan jeg godt afstå fra at vinde, når det betyder så meget mere for nogle andre, siger Sune Rasborg, der da også var i hård konkurrence. Gourmand Awards gennemgår over 100.000 bøger fra omkring 230 lande og regioner, inden de udvælger de bedste bøger. Sune Rasborg håber, at opmærksomheden omkring hans bornholmske kogebog kan skubbe lidt til bogsalget.
– Jeg håber da, at vi sælger det sidste af oplaget på "Vildt sulten", og så håber jeg, at den skal genoptrykkes.
Uanset hvad er Sune Rasborg allerede i fuld gang med den næste kogebog i samarbejde med Bornholms Tidende. Han forventer, at den bliver i et lidt mindre format og dermed mere opslagsvenlig end den store og visuelt flotte "Vildt Sulten"-kogebog. Der er også en kogebog om grønlandsk mad i støbeskeen og tanker om et tv-program om dansk madkultur i stil med det fra Grønland.