Pava er tilbage – med rundstykker

KOMMENTAR | ABONNENT | 13. NOV 2023 • 05:30
Af:
Poul Pava
KOMMENTAR | ABONNENT
13. NOV 2023 • 05:30

Arne Jensen har opgivet sit navneskifte og er tilbage som Poul Pava.

Hallo, Arne Jensen, hvordan går det. Fin kommentar du sendte ind sidste uge. Det er deadline Pava, eller hvad du nu vil kaldes. Hallo. Vi har vel en aftale?

– Yes er på vej. Sidder i bil, men jeg vil ikke hedde Arne Jensen alligevel, Kristoffer. Det virker ikke bedre med det navn - som i slet ikke, og det skal slettes igen.

Hvad nu da? Hedder du så Pava igen eller hvordan, og fik du penge tilbage, når det ikke virker?

– Hun sagde, at jeg ikke får penge tilbage, fordi jeg er for utålmodig, og at alle de steder Poul Pava stadig ligger online ikke er slettet og - ja der ligger det navn og spyr, kan man sige, dårlig energi ud. Derfor har jeg ingen succes med det nye navn.

Ville du komme til møde med rundstykker her på redaktionen?

– Hun har har været med til at omdøbe Arla foods i sin tid, og de har jo stor succes kan man sige. Men mit Arne Jensen navneskifte virker ikke. Overhovedet ikke chef.

Ok. Er du på trapperne? Kalenderen er lidt stram i dag med fast bagkant.

– Ja ja. Slap da af. Jeg kører lige rundt om den kostald, de har placeret ude i den rundkørsel. Hvem finder på, at det er kunst? En halv kostald i en rundkørsel. Den er grim, ja den er. Henne ved bageren spørger de altid, om det skal det være de almindelige rundstykker, og så siger jeg altid nej tak. Jeg vil hellere have de ualmindelige. Ha ha chef.

Hvis du henter dem, så sætter jeg Tidende kaffe over.

– Kristoffer, så siger de, at dem har de ikke, og spørger, om jeg kunne tænke mig noget andet. Så siger jeg, at det er da ikke sikkert, jeg tør stå her midt i en bagerbutik og fortælle om, hvad det andet er, jeg godt kunne tænke mig, og så bliver de helt mundlamme i bagerbutikken. Det fandme sjovt, Kristoffer.

Du er ved at være en time for sent på den.

– Jeg var på casino i København i weekenden og tabte 5.000 kroner på det lort. Hun fortalte, at jeg kunne have held i spil med mit nye navn - lortenavn Arne Jensen. Lort og penge tabt.

Jamen nu kommer du altså, Pava, ellers kører jeg hjem igen. Vi havde en aftale her søndag morgen på chefredaktørkontoret. Nu har jeg svært ved at vente mere.

– Jeg er for dum, Kristoffer - godtroende og naiv ja. Klummen skal hedde Pava igen. Det er sidste gang, jeg eksperimenterer med mit navn. Den kloge narrer den mindre kloge. Kvaksalvere i det univers. Så holder jeg ved bageren nu. Hvor mange rundstykker kan du æde, chef?

Bare et rundstykke. Det er fint til mig. Jeg sætter vores nye kaffe over, og så ses vi om ti minutter.

– Ja ja. Jeg er på vej. Jeg kan godt spise tre selv, så jeg køber fire. Skal jeg købe smør også, eller har I det, chef?

Vi har smør, Pava. Vi ses om lidt farvel ...

– Pålægschokolade. Har I også det, Kristoffer? Hallo? Har I mørk pålægschokolade?

Nej farvel.

– Nå. Så køber jeg bare rundstykker. Skal vi have æg også? Koge koge, gok gok ha ha. Hallo? Nå hmm. Vi ses om lidt.