Partipolitik min bare …

SYNSPUNKT | ABONNENT | 8. SEP 2022 • 18:04
Af:
Ivar Nielsen
Allinge
SYNSPUNKT | ABONNENT
8. SEP 2022 • 18:04

De pågående politiske krumspring på tværs under budgetforhandlinger, viser på tydeligste vis at ens valgstemme oftest har det lige så godt eller endda bedre i sofaen ved kommunalvalgene.

 

Man stemmer ud fra noget ved kommunalvalget, og ved den kommende budgetforhandling er det ligegyldigt, hvad man stemte på, for det hele flyder rundt over hele det politiske spekter i decideret partipolitik, som tilsyneladende er til prostitutionsudsalg på bekostning af en stabil samling og konstituering, der peger fremad.

Det siges, at man ikke kan brokke sig, hvis man ikke stemmer, men når det tilsyneladende ikke hjælper noget at stemme, er der kun brokkeriet tilbage over et politisk system, der tager mere parti- og blokhensyn end til de stemmer, der valgte en nyt og frisk kommunalbestyrelse til Bornholm ved det seneste kommunalvalg.

Intet under at stemmekvæget er ved at brække sig over politik! Hvis vores politikere ikke kan prioritere Bornholm og den senest valgte politiske stabilitet før deres parti, burde de venligst forlade taburetterne.

Enhedslisten og DF har ikke taget hensynet til den ellers lagte politiske stabilitet i dette tilfælde! Politiske amatører!

HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.